Nogavice z bremzami-otroške nogavice

Ali ste vedeli, da je naše podjetje z ustanovitvijo leta 1995, pravzaprav začelo s proizvodnjo otroških nogavic? Ja, res je! Izdelovali smo nogavice, ki bi v teh časih verjetno spet bile HIT!

Že ko prvič postanete starš, se soočite s številnimi odločitvami, ki oblikujejo zdravje in dobro počutje vašega otroka. Ena izmed teh odločitev je tudi izbira kvalitetnih materialov oblačil.

Otroške nogavice in njihova izdelava

Ker je otroška koža bolj občutljiva kot koža odraslih in je lahko nagnjena k draženju. Večina otroških oblačil naj bi bilo iz bombaža, ki pa je zaradi sodobne pridelave pridobil veliko strupenih snovi in tako izgubil na kvaliteti. Svoje pa doda tudi predelava in proizvodnja v Aziji iz katere prihaja večina oblačil. In ker iz tam dobivamo več ugodnejših ponudb, kupujemo vedno več, kar pa ima zelo visoko ceno, saj ne škodujemo le okolju, temveč tudi ljudem, ki jih izdelujejo za zelo malo denarja in v slabih pogojih.

Pomen kakovosti materialov

Pri nas zato dajemo velik poudarek na visoko kvalitetne in preverjene materiale, kajti samo s tem, so dolgoročni rezultati in zadovoljstvo strank. Pri otrocih in otroških nogavicah je pomembno, da kakovosti dajemo še toliko večji poudarek. Kvalitetno proizvodnjo nogavic potrjuje tudi naš lasten OEKO-TEX® certifikat, ne samo na material ampak tudi na izdelek, ki ga imamo edini v Sloveniji.

Kaj pa to pomeni? Naše nogavice so torej izdelane pod normativi, ki ga predpisuje OEKO-TEX® in smo pod stalnim nadzorom Hohenstein inštituta iz Nemčije.

Proizvodnja

Skozi leta obratovanja naše proizvodnje smo se naučili že ogromno. Od prvih nogavic, ki so nastale do danes je ogromna razlika.
Le kvaliteta je ostala enaka oz. se še izboljšala! Si lahko mislite? Te nogavice so stare že skoraj 30 let!

Naši začetki proizvodnje so se tako začeli prav s takšnimi otroškimi nogavicami. Dolgo smo delali tudi za italijanski trg, vendar je kasneje prodaja upadla zaradi udora azijskega trga in naš poudarek se je spremenil, na proizvodnjo drugim modelov in končne stranke.

otroške nogavice več vrst

Težave s stopali

V zadnjih letih, se povečuje število ljudi, ki jih težijo težave s pekočim občutkom na stopalih, prekomernim potenjem in posledično z neprijetnim vonjem. Sploh za otroke, si želijo kvalitete, ki se je spomnijo iz svojih otroških dni. Zaradi tega smo se odločili, da našo kolekcijo nogavic za otroke in nogavic za dojenčke ponovno prebudimo in jo skrbno ustvarimo s preverjenimi materiali na katere prisegamo že skoraj 30 let.

Naše nogavice so zasnovane kot klasične fine nogavice, kjer se v osnovi uporablja 100% super mehak česan bombaž. Visok delež bombaža v nogavici skrbi, da je nogavica zračna, vpojna in mehka. Izdelane so na najsodobnejših 3D pletilnih strojih, ki imajo tudi brezšivno tehnologijo nad prsti. So izjemno udobne za nošenje, ne tiščijo in se ne zažirajo v kožo, zaradi mehkega in raztegljivega patenta.

Pisani vzorčki za deklice in dečke poskrbijo, da so vaši otroci v vsakem koraku s trendom. Otroške nogavice so torej primerne za zabavo, šport, vsakdan in posebne priložnosti.

Otroške nogavice več barv - za punce in fante
Otroške nogavice – dekliški in fantovski vzorci

Več različnih novih vzorčkov najdete na spletni strani najnogavice.com/otroske-nogavice.