PLETILSTVO PETRA

Bežigrajska cesta 4f, 3000 CELJE
Davčna številka: 35366486
Matična številka: 5378049000E-pošta: pletilstvo.petra@siol.net
www.najnogavice.com

O podjetju

Pletilstvo Petra se od svoje ustanovitve leta 1995, ukvarja s proizvodnjo in prodajo klasičnih in funkcionalnih specialnih nogavic.

Željam kupcev in novim tehnološkim dosežkom sledimo že torej več kot 25 let, kar daje dober vpogled na naše kupce in poslovne partnerje, s katerimi tesno sodelujemo in jim strokovno svetujemo pri načrtovanju, kvaliteti in sami funkcionalnosti ter udobju našim proizvodov. Našim kupcem zagotavljamo kvalitetne nogavice iz preverjenih in koži prijaznih materialom, zato prisegamo na kvaliteto, ki nam je pripomogla pri ustvarjanju našega dobrega imena že toliko let. Kot dokaz je pridobljen tudi lasten OEKO-TEX certifikat iz inštituta HOHENSTEIN iz Nemčije.

Naš cilj je še naprej ostati eden od najbolj prepoznavnih ponudnikov lastne proizvodnje in prodaje nogavic na slovenskem trgu in v skladu s potrebami našim partnerjev in kupcev si želimo širiti našo ponudbo in z njo širiti znanje in prisotnost na trgu.

V letu 2018 smo zato v okviru podjetja, kot posledica dolgoletnega razvoja in povečanja prodaje, odprli novo industrijsko trgovino in z njo preselili tudi proizvodnjo v večje prostore, iz Laškega na novo lokacijo Bežigrajska cesta 4F v Celje.

Storitve in produkti

 1. Proizvodnja in prodaja raznovrstnih nogavic

 2. Razvoj in svetovanje na področju nogavičarstva

 3. Izobraževanje za potrebe same izdelave nogavic

 4. Personalizacija nogavic

CERTIFIKATI

Proizvodnja v Pletilstvu Petra je ves čas pod budnim nadzorom najbolj priznanega evropskega inštituta Hohenstein, ki se ukvarja s testiranjem in certificiranjem tekstilnih izdelkov, ki nam je izdal lasten OEKO-TEX certifikat. Poleg nemškega inštituta nam kvaliteto in kakovost naših izdelkov preverjajo in testirajo tudi v centru na nego tekstilij pri Mariborski fakulteti za strojništvo.

Najsodobnejši stroji

V Pletilstvu Petra pri proizvodnji nogavic uporabljamo najnovejšo tehnologijo za proizvodnjo nogavic. Stroji, ki jih imamo, so sodobni in tehnološko med najbolj dovršenimi trenutno na trgu. Nenehno vlagamo v opremo, saj se tehnologija pletenja nogavic nenehno izboljšuje, vsak novi stroj naredi boljše, kar pomeni je višja tudi kakovost izdelkov.

Vedno korak pred drugimi

V Pletilstvu Petra že dolgo ne izdelujemo samo klasičnih nogavic in tudi ne nogavic za široko potrošnjo. Naši kupci so znani, naš razvoj pa je usmerjen v izdelovanje nogavic z dodatno vrednostjo. Narejene so iz posebnih – specialnih prej, namenjene točno določeni uporabi. Vse novosti in rešitve, tudi vrhunske, imamo med prvimi v Evropi, zato smo lahko korak pred konkurenco, kar je tudi naš slogan.

Podpora kupcem

Cilj našega podjetja je ostati uspešni in priznani na našem področju-proizvodnje nogavic. Ponosni smo na stalno povečanje tržnega deleža tako v tujini kot na slovenskih tleh. Ogromno nam pomenijo zadovoljne stranke, zato se bomo tudi v bodočnosti trudili delati kvalitetno in v koraku pred konkurenco.

Industrijska prodajalna 5ra  v Celju

Splošne informacije o 5ra v Celju:

 • Velik izbor funkcionalnih in klasičnih nogavic lastne proizvodnje
 • Kompetentno strokovno osebje
 • Stalna založenost
 • Gostoljubnost
 • Parkirna mesta pred hišo
 • Odprto od ponedeljka do petka med 08h – 19h, sobota od 09h -13 h, nedelja in prazniki ZAPRTO.
 • Možnost ogleda naše proizvodnje

Med policami, polnimi nogavic, lahko v miru brskate. Celotna ponudba funkcionalnih in klasičnih nogavic je na voljo po odličnih cenah. Tu je nakup izkušnja s prijaznimi in kompetentnimi nasveti.

Vljudno vas prosimo, da se za ogled proizvodnje (skupina10 ali več ljudi) vnaprej prijavite, tako vam lahko zagotovimo najboljši ogled proizvodnje.