Dostava

Blago naročeno v spletnem nakupovalnem mestu, dostavljamo s Pošto Slovenije d.d. ali katerim drugim dostavnim podjetjem. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej. Nudimo vam tudi brezkontaktni osebni prevzem pred našo industrijsko trgovino.

Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 5,00 € za vse nakupe manjše od 50,00 €. Za nakupe večje od tega zneska, poštne stroške (ne velja za reklamacije) krije ponudnik (Petra Ocvirk s.p.).V primeru osebnega prevzema, se strošek dostave ne obračuna. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom se obrnite na logistični servis Pošte Slovenija.

Čas dostave

Dostava se izvaja po sistemu Pošte Slovenije, (praviloma v dopoldanskih urah) na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da blago dostavlja drugo podjetje, velja njihov čas dostave.

Hitrost dostave

Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču, bo blago odpremljeno najkasneje v roku treh delovnih dni. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena, ko ponovno potrdite naročilo. O tem, da artikla ni na zalogi, boste obveščeni ob prejetju email potrdila o prejetju vašega naročila. Zaradi zamude s strani izvajalca dostave, ponudnik ne odgovarja.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronskega naslova ali telefonskih številk:  03 573 03 56  ali 041 699 455.

Reklamacija

Reklamirate lahko blago, s katerim niste zadovoljni, vam ni všeč ali iz kakršnegakoli drugega razloga. V tem primeru morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Morebitne stroške vračila krije kupec. Blago, ki ga vračate v reklamacijo, morate vrniti prodajalcu (Petra Ocvirk s.p.) v roku 30 dni, v enakem stanju, kot ste ga prejeli.

Pomembno

Ko vračate artikel v reklamacijo  morate priložiti zapisnik o vračanju blaga, ki opisuje zakaj izdelek vračate, ter kopijo računa. Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (priporočamo da uporabite originalno embalažo oz. drugo ustrezno varno embalažo). Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Če imate dodatna vprašanja, vas vabimo, da nas kontaktirate na navedene kontaktne naslove.

Vračilo blaga

Če z nakupom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, lahko v osmih dneh vrnete naročene artikle, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino oziroma po dogovoru poslali druge artikle. Spletno nakupovalno mesto www.najnogavice.com zagotavlja 8 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga.